Sportterasz és Ability Park a WestEnd Tetőteraszán

Nyomtatóbarát változatSend by email

Augusztusban igazi sportkülönlegességekkel vár mindenkit a WestEnd City Center, ugyanis augusztus 6. és 21. között a WestEnd tetőkertjén minden szombaton sztáredzők hozzák lendületbe a sportok szerelmeseit, vasárnaponként pedig az Ability Parkban (interaktív élménypark) az egészséges látogatókkal, sportolókkal együtt a mozgásukban korlátozottak is próbára tehetik képességüket.

Augusztus 6-án, 13-án és 20-án Eöry Enikő, Katus Attila, Pintér Ada, Sifter Tímea, Szappan Petra, Szentgyörgyi Rómeó, Szívós Zoltán és Tatarek Rezső garantálják, hogy mindenki beleszeret valamilyen mozgásformába, ha ellátogat a WestEnd tetőkertjén megrendezésre kerülő, rendhagyó eseménysorozatra 14:00 és 20:00 között.

Vasárnaponként egy különleges élménypark, az Ability Park várja a sportolni vágyókat, ahol számos érdekességet próbálhatnak ki a látogatók. Olyan speciális mozgásformákba lehet betekintést nyerni, mint az ülőröplabda, a vakfoci, különböző érzékenyítő játékok, de aki elég bátor, a vaklabirintusból is megkeresheti a kiutat.

A sport mellett a kötelező frissítőről és a hidratálásról a Vöslauer gondoskodik, az energiapótló friss falatokat a Rio Mare biztosítja, ha pedig valaki még a frissítő készítésbe sem rest energiát fektetni, "tekerhet magának" egy friss gyümölcskoktélt a biciklis turmixbárban.

Info:Web: www.westend.hu/hir/sportolj-velunk-augusztusban

Időpont: 
2016 aug 6 - 10:00 to 2016 aug 21 - 20:00
Helyszín: 

WestEnd City Center

3 Váci út
Budapest 1062
Jegyár: 
0 Ft